Люди в усьому світі страждають таким поширеним захворюванням, як тромбоз. При даному захворюванні відбувається повна або часткова закупорка просвіту судини пристінковим або рухомим тромбом.

Тромбом називають згусток крові, який з'являється через зміну її плинності. Внаслідок такої згусток крові перешкоджає нормальному кровотоку і відбувається його уповільнення, пише "Жіночий світ".

Щороку в світі помирає близько 25 мільйонів чоловік від тромбозу. Щоб уникнути плачевних наслідків і смерті медики рекомендують людям, схильних до захворювання, внести в свій раціон такі продукти, як:

1) Овочі. Помідори, буряк, капуста (особливо квашена), солодкий перець, огірки здатні поліпшити реологічні властивості крові, тим самим перешкоджаючи утворенню тромбів в серці і судинах.

2) Фрукт. Лимон, грейпфрут, яблука, гранат, апельсини і мандарини мають кроворазжіжающій ефект завдяки високому вмісту мікроелементів і вітамінів.

3) Соки також мають властивості розріджувати кров тому, що вони виготовляються з фруктів і овочів.

4) Мед має відновлює функцію багатьох реакцій в організмі людини. Також він регулює згортання крові.

5) Ягода. Майже всі ягоди здатні розріджувати кров в силу вмісту в них корисних речовин і води. Також корисні ягідні соки і смузі.

6) Вода. Також важливо дотримуватися водний режим, щоб розріджувалася кров. Також підійде неміцний чорний і зелений чай, лікарські трави і лимонна вода.

7) Ароматичні речовини і приправи знижують ризик виникнення тромбозу. До них відносяться стручковий перець, часник, яблучний оцет, кріп, хрін, кориця, м'ята, імбир.

Раніше Hyser писав про те, що ця добавка до каші поставить старіння на паузу і поліпшить пам'ять.

Також Hyser повідомляв, що названі три продукти, які провокують утворення тромбів.

Нагадаємо, що названий рецепт чаю, що перешкоджає утворенню тромбів.