Італійці гнівно розкритикували американську газету The New York Times за перероблений рецепт пасти карбонари.

Американська газета зі світовим ім'ям The New York Times потрапила в гучний скандал через безглуздий рецепт пасти карбонари. На видання буквально обрушився цілий шквал критики за перероблений рецепт традиційної пасти карбонари.

Журналісти газети запропонували "освіжити" рецепт томатами черрі: кулінарний оглядач газети Кей Чун припустив, що помідори "додадуть яскраву нотку" класичній страві.

Але на превеликий подив багатьох таку пораду італійці сприйняли в багнети. Вони зазначили, що такого робити ні в якому разі не можна. Тому що блюдо просто втратить свій первісний смак. Паста карбонара відома у всьому світі і багато відомих Ресторани готують її згідно з класичним рецептом і ніяких помідор там і в помині немає.

Перші гнівні коментарі від італійців з'явилися в соціальній мережі Twitter.

"Це найгірше, що могло статися з Італією після тенісу Супер Маріо", – написав один з користувачів.

"Відмінно, навіть розділ рецептів The New York Times зараз нас тролить", - прокоментував інший італієць.

Деякі користувачі Мережі навіть запропонували підключити до вирішення цього питання ООН.

Варто сказати, що це не перший раз, коли італійці змушені відстоювати в мережі класичний рецепт цієї пасти. Тому що деякі кухарі намагаються додати щось від себе.

Раніше американська телеведуча Марта Стюарт викликала хвилю гніву тим, що додала в пасту карбонара часник, вершки і петрушку. А минулого року відомий британський шеф Гордон Рамзі створив страву, яку він сам назвав "найдивовижнішою карбонарою".

Раніше Hyser писав про те, що лікарі розповіли, кому вкрай небезпечно вживати гречку.

Також писали, що лікарі назвали найнебезпечнішу харчову алергію у дітей, є в раціоні кожного.

Нагадаємо, що лікарі попередили, які щоденні продукти можуть стати причиною онкології.