Експерти розповіли, як не можна категорично заварювати кава.

Кава є найпопулярнішим ранковим напоєм серед багатьох людей. Але не всі знають, як правильно заварювати цей напій, щоб не нашкодити своєму організму. Адже варто розуміти, що від приготування кави теж дуже багато залежить.

Також лікарі нагадують про те, що тим людям, які мають певні проблеми з серцево-судинною системою, взагалі краще відмовитися від цього напою. Також потрібно уважно до нього ставитися тим, у кого є проблеми з шлунково-кишковим трактом.

Норвезькі вчені протягом 20 років вивчали вплив кави на організм людини. В ході цього дослідження вони також вивчали і різні способи заварки цього напою.

Найкорисніше виявилося пити фільтр-Кава-Кава, приготований методом одноразового протоки гарячої води через шар меленої кави, що знаходиться на фільтрі. Згідно з науковою роботою, помірне вживання такої кави скорочує ризик смерті від серцево-судинних захворювань. Найнижча смертність серед учасників дослідження була у тих, хто випивав від однієї до чотирьох чашок фільтра в день.

Крім того вчені з'ясували, що пити таку каву набагато корисніше для організму, ніж взагалі відмовитися від цього напою.

А ось найнебезпечнішим кави виявилося те, коли гуща знаходиться довгий час в чашці з гіркою водою. Це називається нефільтроване кави.

До менш корисних напоїв відносяться еспресо, капучино, Кава по-турецьки і кава, заварений у френч-пресі.

Така кава містить в собі багато речовин, які підвищують рівень "поганого" холестерину в організмі людини. Тому від нього найкраще повністю відмовитися.

Раніше Hyser писав про те, що експерти детально розповіли, скільки треба випивати кави в день для здоров'я серця.

Також писали, що ці напої перед сном допоможуть швидко позбутися зайвого жиру і" почистять " організм від токсинів.

Нагадаємо, що відомий онколог розповів, що робив би, якби йому поставили діагноз "рак".