Для тіста: 250 г маргарину або масла; 100 г сметани; 4 яєчні жовтки; 150 г цукру; щіпка солі; щіпка ванілі; 1 ч.л. соди; 1 ст.л. оцту; 30 г какао; 350 г борошна. для випікання: форма 25х35 см; пергамент; олія. *

Для сирної маси: 1 кг кисломолочного сиру; 400 г сметани жирністю 20%; 4 яйця; 200 г цукру; 2 ч.л. порошок до печива (розпушувач) ("proszek do pieczenia" виробник Emix або Dr.Oetker); цедра з 1 лайма; 2 пачки вершкового пудингу Dr. Oetker (вага однієї пачки 40 г).

Для білкової маси: 4 яєчні білки; 100 г цукру; 2 пачки вершкового пудингу Dr. Oetker (вага однієї пачки 40 г); 50 г олії.

Поради до рецепту:

  • результат випічки може бути різний залежно від продуктів (виробник, жирність продукту і т.д.) і вашої духовки;
  • під час випікання враховуйте особливості своєї духовки (температура і час випікання в цьому рецепті - орієнтовні);
  • перед випічкою духовку потрібно розігріти до потрібної температури;
  • завжди перевіряйте ступінь випічки, перш ніж її виймати.

Читайте також:

Це по-українськи: як приготувати смачний капусняк з пшоном. Рецепт наших бабусь

Швидкий сніданок: як приготувати справжній французький омлет. Невідомий рецепт

Всього лише три картоплі, терка і яйце: як швидко приготувати ситний перекус. Рецепт