ВИШНЯК РЕЦЕПТ (рецепт наливки з вишень) - на 1 трилітрову банку вишень - 1 склянка цукру (200 грам). - Після віджиму, цукор додається за смаком. В даному випадку. Вже на три літри вичавленої рідини, додали ще склянку цукру (200 грам). - 200 мл. спирту (або пляшка горілки, або 300 мл первака) для закріплення смаку і зміцнення напою.

Складаємо вишні в банку і пересипаємо.

Накриваємо ми банку під час першого бродіння.

Вишні бродять, а десь через 8-9 днів виносимо все бутлі на вулицю.

Віджимаємо вишні, ппресуємо вишні в прес-зтекає перший вишняк.

Досипаємо цукру для подальшого бродіння.

Натягуємо рукавиці гідрозатвор.

Літній вишняк дуже темний і насичений вишняк може стояти до Різдва і буде Різдвяний вишняк (а може і довше, то вже вийде однорічний вишняк)

Читайте також:

Це по-українськи: як приготувати смачний капусняк з пшоном. Рецепт наших бабусь

Швидкий сніданок: як приготувати справжній французький омлет. Невідомий рецепт

Всього лише три картоплі, терка і яйце: як швидко приготувати ситний перекус. Рецепт