За даними сайту "Мінфін", куряча гомілка подорожчала з 62,90 грн/кг до 64,90 грн/кг, куряче філе - з 115,73 грн/кг до 119,90 грн/кг. А куряче стегно навпаки подешевшало - з 92,30 грн/кг до 89,90 грн/кг.

Майже на 8 грн подорожчав кілограм свинячої грудинки - зараз коштує в середньому 117,45 грн. Подорожчав також і свинячий ошийок - з 158,94 грн/кг до 162,44 грн/кг.майже не змінилися ціни на свинячі лопатку і шашлик-коштують в середньому 117,45 грн/кг і 144,50 грн/кг відповідно. А ціни на підчеревину знизилися з 118,74 грн/кг до 114,45 грн/кг, на свинячі ребра - з 123,39 грн/кг до 117,50 грн/кг.

Разом з тим кілограм гуляшу з яловичини подорожчав з 242,28 грн до 247,45 грн. Яловичі ребра в ціні не змінилися і коштують 160 грн/кг.

Нагадаємо, за даними Держстату, в Україні в квітні в річному вираженні, порівняно з квітнем 2021 року, зросли ціни на ряд продуктів, зокрема, м'ясо подорожчало на 15%.

Читайте також:

Під Києвом спіймали російського снайпера: довго ховався в погребі і вийшов за їжею. Відео.

У НАТО заявили про поразку Росії: всі плани Кремля впали.

Повернути Білгород в Харківську область: росіянам роздають цікаві листівки. Фото.