Локшина швидкого приготування для багатьох-відмінний варіант їжі як на роботі, так і вдома, коли потрібно зробити все швидко і ситно. Крім того, вона відмінно зберігається, ціна на неї демократична, і у більшості брендів локшини представлений величезний вибір смаків.

Чашку води наливаємо в сотейник або в сковорідку, відправляємо на вогонь.

Коли вода закипить, злегка солимо її і викладаємо пачку локшини швидкого приготування.

До речі, в різних упаковках локшина різної ваги - для упаковки в 120 гр знадобитися 350 мл води, але якщо локшина важить менше, то води потрібно взяти трохи менше, наприклад, 300 мл.

Варимо локшину в киплячій підсоленій воді приблизно 2 хвилини, періодично помішуючи і піднімаючи локшину - так вона буде пружною, а не розвареної.

Усередині сковорідки звільняємо простір для яйця, і з боків від нього кладемо дві скибочки сиру.

Закриваємо кришкою і залишаємо на повільному вогні до готовності.

Читайте також:

Немає слів: мати в один день втратила відразу двох синів. Вони захищали Україну.

Відключення гарячої води в Києві: в яких районах її не буде.

Краще робити запаси: українців попередили про різке подорожчання продуктів.