картопля-1 кг яйця - 5 шт фарш - 500 г рослинна олія - 50 мл часник-3 зуб цибуля-1 шт сіль -1 ч. л. чорний мелений перець -0,5 ч. л. червоний мелений перець -0,5 ч. л. сир-100 гр

Для цієї страви важливо дрібно нарізати картоплю. Насправді, подрібнити за допомогою терки не можна, інакше текстура страви вийде неправильна. Ось, приблизно так, в результаті Має вийде.

Тепер на гарячу сковороду наливаю рослинне масло і висипаю нарізану картоплю. Добре все перемішую і обсмажую на середньому вогні. Моє завдання не засмажити картоплю, швидше протушкувати його до готовності, щоб він став м'яким і ніжним. На це йде десять хвилин. До речі, дивіться по ситуації, все залежить від сорту картоплі. Як тільки картопля став м'яким, можна прибирати з вогню.

Перекладаю картоплю в зручну глибокий посуд, щоб він трохи охолов.

Цибулину нарізаю досить дрібно. Кілька зубчиків часнику розчавлюю за допомогою ножа і теж нарізаю досить дрібно.

Популярні новини зараз

Маразм міцнішає: в Росії провели конкурс з прикрашання могил. Фото

Лукашенко "зламався": тепер він залежатиме від Києва, а не від Москви. Почалось

Немає слів: мати в один день втратила відразу двох синів. Вони захищали Україну

"Його вже довели": екс-агент КДБ розповів, що зробили з Путіним

Показати ще

Ставлю сковороду на вогонь, наливаю рослинне масло і висипаю цибулю і часник. Добре все перемішую щоб обсмажити до напівпрозорого кольору. Тепер викладаю м'ясний (до речі, у мене свинячо — яловичий) фарш.


Добре все перемішую і обсмажую фарш на середньому вогні до готовності. Приблизно за п'ять хвилин до кінця смаження додаю спеції, сіль, чорний мелений перець, червоний мелений перець і ароматні сушені трави. Смажу ще пару хвилин і прибираю з вогню. У глибоку миску розбиваю яйця, додаю сіль і спеції.

Збивати не потрібно, досить просто добре перемішати, щоб маса стала однорідною. Тепер виливаю отриману яєчну масу в обсмажену картоплю. Викладаю половину картопляно-яєчної маси на сковороду і зверху посипаю натертим сиром. Потім викладаю весь фарш.

Посипаю другою половиною натертого сиру і викладаю другу частину картопляно — яєчну суміші.

Рівномірно все розподіляю щоб відправити на середній вогонь. Смажу під закритою кришкою приблизно п'ять хвилин.

Смажу на іншій стороні ще близько п'яти хвилин під закритою кришкою на середньому вогні.

Читайте також:

Українців попередили: у війні з Росією будуть паузи. Що це означає.

Немає слів: мати в один день втратила відразу двох синів. Вони захищали Україну.

Відключення гарячої води в Києві: в яких районах її не буде.