Борщ - це, напевно, єдина страва, смак якої, навіть при готуванні за тим самим рецептом, у різних господарок буде зовсім різним.

Продукт:

- Картопля-морквина-ріпчаста цибуля-буряк-селера-Капуста-рослинна олія-цукор-сіль-Вода-Томатна паста-курячий бульйон-лавровий лист-чорний перець горошок-кріп-часник-оцет

Гречані галушки (кнелі):

  • гречане борошно 1 стакан;
  • окріп 3 столові ложки;
  • солі;
  • куряче яйце 1 шт.

Пересмажуємо на рослинній олії цибулю, моркву.

Буряк нарізати, скропити оцтом, посолити і згасити на сковороді з рослинним маслом, додати до неї томатну пасту.

У готовий бульйон кладемо дрібно посічену капусту. Потім квасолю, цибулю, моркву, буряк, солимо і варимо до готовності.

Додаємо в гречане борошно гарячу воду потроху і перемішуємо,щоб не було грудок.Туди ж додаємо яйце і ретельно перемішуємо.

У каструльку з киплячою підсоленою водою чайною ложкою кладемо гречану суміш. Даємо галушкам спливти, витягуємо шумівкою.
Борщ наливаємо в тарілку, додаємо галушки, сметану, зелень.

Читайте також:

Потужна Заява: Зеленський обіцяє, що скоро в Україні буде два дні перемоги.

Пекло в Росії: безліч швидких, крики про допомогу. Ось і почалося. Відео.

Небеса не витримали: Росія у вогні і в диму. Люди намагаються рятуватися.