Ніхто не стане заперечувати, що свіжа капуста - це відмінний інгредієнт для салатів – ситних і легких, м'ясних і овочевих, дієтичних або з майонезом.

Цей салат можна готувати як з молодої, так і з зимової капусти, тоді після шинкування треба злегка пом'яти її руками. Молоду м'яти не потрібно. Родзинка цього салату-незвичайна заправка.

Рецепт:

  • капуста-350 г;
  • огірок - 1 шт (140 г);
  • яйця-3 шт;
  • кріп-пара гілочок;
  • сметана-2 ст. л.;
  • рослинна олія-2 ст. л.;
  • гірчиця-1/2 ч. л.;
  • чорний мелений перець-щіпка;
  • солі

Приготування:

  1. Капусту якомога тонше нашаткувати. Можна скористатися спеціальною теркою-шинковкой.
  2. Огірки очистити, розрізати уздовж навпіл, а потім нарізати тонкими часточками.
  3. Варені яйця нарізати кубиком.
  4. Викласти капусту і огірки в салатник, додати яйця, сметану (майонез) і дрібно нарізану зелень.
  5. Салат посолити і перемішати.

Читайте також:

Цього погляду бояться росіяни: що відомо про українку, яка не боїться російських бомб.

Вознесіння Господнє: Потужна молитва про допомогу. Нехай прочитає кожен.

Це увійде в історію: НАТО допоможе Україні добити російські війська. Потужна Заява.