Простий, але дуже цікавий по поєднанню інгредієнтів салат з консервованої квасолі, вареної моркви, яєць, маринованих огірочків і зелені по праву займе почесне місце у вашому меню.

Рецепт:

  • квасоля консервована-1 банка;
  • яйця-3 шт;
  • морква - 1 шт;
  • огірки мариновані ( солоні) - 5небольших;
  • часник-1 зубчик.

Для початку потрібно відварити моркву. Для цього її потрібно залити холодною водою врівень і поставити на плиту, на сильний вогонь. Коли вода закипить, вогонь потрібно зменшити до мінімуму і залишити моркву варитися до м'якості (близько 25-30 хвилин). Готову моркву необхідно остудити. Далі очистити від шкірки і нарізати моркву кубиками.

Паралельно з відварюванням моркви варимо круто яйця (протягом 10 хвилин після закипання води). Потім перекладаємо їх в холодну воду, щоб вони повністю охололи. Далі яйця потрібно очистити від шкаралупи і також нарізати кубиками.

Мариновані огірки нарізаємо кубиками приблизно такого ж розміру, що і морква.

З консервованої квасолі зливаємо рідину.

Для заправки салату використовуємо:

  • рослинна олія-200 мл;
  • молоко-100 мл;
  • оцет яблучний 6%-2 ст. л.;
  • гірчиця - 1 ч. л. (середньої гостроти);
  • цукор-1/2 ч. л.;
  • сіль - 1/2 ч. л.

Все це потрібно збити блендером і заправити салат.

Читайте також:

Кремлівські ЗМІ пишуть, що ЗСУ володіють чорною магією. Це пояснює перемоги.

Курортного сезону в Одесі не буде. Можна підірватися на пляжі.

Путін цього не очікував: до його кордонів стягнули війська США і загін винищувачів F-35.