Українська кулінарна блогер Лілія цвіт на своєму каналі на YouTube розмістило відео приготування сирника з печивом "Орео", рецепт якого розробила сама.

"У мене жодне свято не обходиться без сирників і на цей раз я створила новий цікавий рецепт. Це дуже смачний рецепт сирника! Виходить ніжний, м'якенький! Просто тане в роті! Печиво "Орео" доповнює пляцок і дуже тут смачно! Спробуйте! ",- описала десерт кулінарна блогерка.

Отже, продукти представлені з розрахунку, що будемо готувати в форми розміром 30*18*8 див.

Інгредієнти на тісто:

  • масло-100 г;
  • яйця-2 шт;
  • цукор-120 г;
  • борошно-250 г;
  • какао-30 г;
  • Розпушувач - 1 ч. л.

Сирна маса:

  • сир кисломол. - 1000 г;
  • яйця-5 шт;
  • молоко-250 мл;
  • цукор-250 г;
  • Ван.цукор-1 п. 16 г;
  • крохмаль-80 г (або пудинг ванільний 2 шт. по 40 г);
  • печиво "Орео" - 24 шт.

Насамперед готуємо тісто. Для цього в глибокій мисці потрібно віночком збити всі рідкі інгредієнти, а потім додаємо какао, борошно і розпушувач і замішуємо руками еластичне тісто.

Третю частину тесту потрібно обернути плівкою і відправити в морозилку, щоб потім воно добре натерлося.

Решта тісто потрібно розкачати на пергаменті за розміром форми, так щоб вийшло і дно, і бортики.

До слова, весь секрет справжнього сирника полягає в сирі. Потрібно використовувати тільки домашній сир високої жирності і без сторонніх запахів.

У сир додаємо яйця, цукор і добре перемішуємо.

Окремо розбавляємо в молоці або крохмаль, або пудинг до повного розчинення. Цю рідину додаємо в сирну масу і ретельно пекремешіваем.

Печиво розламуємо на 2-3 шматочки і додаємо теж в сирну масу.

Випікаємо сирник при температурі 170°C приблизно 1 годину.

Після випікання сирник обов'язково охолоджуємо в формі.

Читайте також:

Готуються до середини травня: у США назвали три області, які хоче захопити Путін.

Росіяни вже панікують: український снайпер "косить" їх за допомогою дрона. Відео.

Не стало легендарного захисника України. Син розповів, як це сталося.