Раніше, таке блюдо подавали виключно багатим людям. Однак часи змінюються і за старим, неймовірно смачним рецептом, може приготувати абсолютно кожна людина.

Приготування:

Нарізаємо цибулю кільцями.

Розігріваємо сковороду, заливаємо в міру рослинного масла і додавайте нарізану півкільцями ріпчасту цибулю. Готуємо на середньому вогні і до тих пір, поки цибуля не стане м'яким.

Тим часом великими часточками нарізаємо три зубчики часнику.

Популярні новини зараз

Кінець Путіну: США відправлять в Україну "зброю судного дня". Ось і почалося

Вийшли два кораблі: Росія готується завдати ударів з Чорного моря. Попередження

"Мамо, я не повернуся додому": у Криму почалося пекло з російськими військами. Фото

Перший рівень небезпеки: попередження для 9 областей

Показати ще

Відправляємо на сковороду нарізаний часник. Регулярно помішуємо, щоб цибуля з часником не пригорів. Готуємо до прозорості цибулі.

Вирізаємо з помідора повністю середину. Нарізаємо невеликими кубиками виключно стінки і дно помідора.

На сковороду пересипаємо нарізаний помідор, перемішуємо і тушкуємо 2-3 хвилини.

Розбиваємо яйця стільки штук, скільки влазить на сковороду. Необхідно залити повністю поверхню. Солимо яєчню на власний смак.

Акуратно дерев'яною лопаткою, піднімаємо яйця. Нам необхідно щоб білок повністю підсмажився, не було прозорих місць.

Коли яєчня практично готова, вимикайте плиту і посипте подрібненим зеленою цибулею.

Читайте також:

Почалося: киян закликали ставити машини в гаражі.

Путіна дістала імпотенція: відомий композитор проговорився про проблеми російського лідера.