Ніхто не стане сперечатися, що лаваш – дивовижна річ. У нього, що не загорни, все одно буде дуже смачно. І правда, начинка для лаваша може бути рибної, солоної, гострої, сирної, овочевої, м'ясної і навіть солодкої. А в розпал літа в начинку можна додавати ще й велику кількість рубаної зелені і овочів.

Приготуємо "конвертики" з лаваша з куркою і сиром:

Необхідні продукти для рецепта:

  • курячий фарш - 250 г.;
  • цибуля - 1 шт;
  • петрушка-2-3 гілочки;
  • часник - 1 зубчик;
  • сіль і перець за смаком;
  • сир-70 г.;
  • лаваш-3 шт;
  • яйце - 1 шт;
  • кунжут;
  • помідор.

Для приготування начинки потрібно цибулю, петрушку і часник подрібнити блендером до кашіцеподобного стану. Сир натерти на дрібній тертці і всі продукти разом з курячим фаршем змішати.

Начинка викладається тонким шаром на лаваш і згортається в 4 рази.

Зверху все це потрібно змастити яйцем і посипати кунжутом.

Запікати "конвертики" найкраще в духовці, в результаті чого лаваш вийде дуже хрустким і рум'яним, а сир всередині розплавиться і зробить начинку ще смачніше.

Запікати лаваш з куркою і сиром потрібно при 180 градусах 25-30 хвилин.

Відзначимо, що за рахунок кунжуту "конвертики" виходять дуже апетитними, а начинка з курки і сиру відповідає за поживність.

Для соусу: сметана - 2 ст. л; майонез - 2 ст. л.; часник і кріп

Таке блюдо смачно і в гарячому, і в холодному вигляді.

Читайте також:

"Поїдемо відкривати ресторан у Криму": Ектор Хіменес-Браво здивував українців.

Українцям платитимуть спецпенсії. Кого це торкнеться і що потрібно знати.

Vodafone, Київстар, lifecell: що робити, якщо пропав мобільний зв'язок. Інструкція.