Приготування того чи іншого блюдо може бути як гранично простим, так і неймовірно складним. І іноді навіть цілком елементарні процеси на кухні досить проблематично виконати без витрат часу і нервів.

Наприклад, багато кулінарів, як досвідчені, так і дилетанти, стикалися з такою проблемою як очищення приготованих яєць. Класична ситуація: господиня вирішила порадувати домочадців смачним салатом, в списку інгредієнтів для якого є відварені яйця. Зварити їх справа нехитра (якщо, звичайно, правильно розрахувати час). Але ось як зробити так, щоб шкаралупа не потрапила в готову страву? Погодьтеся, ніхто не захоче ласувати кулінарним шедевром з приправою з шкаралупи.

Щоб уникнути куланарного провалу можна скористатися простим кулінарним лайфхаком, який дозволить буквально за 5 секунд почистити яйце. Зараз ми розповімо вам, що для цього потрібно.

Все просто: потрібно зняти трохи шкаралупи з гострою і тупий частин звареного і попередньо охолодженого яйця. А потім "прокатати" його туди-назад по рівній гладкій поверхні. Після чого, як запевняє автор ролика, досить буквально видути його з решти шкаралупи і вуаля!

Раніше "Hyser" писав про те, що українців сповістили про подорожчання популярних овочів.

Також наш портал розповів про те, що фахівці поділилися секретом того, як правильно квасити капусту.

Нагадуємо, що експерти поділилися унікальним способом, який допоможе заснути буквально за кілька хвилин.