В Україну ввели величезну партію м'яса курки, заражене сальмонелою.

Повідомляється, що більше тонни зіпсованої курятини виявлено в Одеській області, повідомляє пресслужба Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області.

В Україну вантаж прибув від виробника Cedrob S. A. він слідував від Постачальника AMP Logistika з міста Плоньск (Польща) до підприємства-замовника "Вінтер" в Луцьку.

Заражене м'ясо може виявитися не тільки в магазинах Одещини, але і в торгових точках Волині.

"Згідно з повідомленням системи швидкого реагування по харчових продуктах і кормах від 15.10.2021 року (№2021.5575), що надійшов на адресу Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області, інформуємо, що в курячому м'ясі з Польщі виявлений Salmonella Enteritidis. Експортна партія м'яса в кількості 1600 кг виробника Cedrob S. A. (Цеханул) і з місцем зберігання в AMP Logistika (Плонськ) було відправлено в Україну. Всього завезли більше тонни м'яса. Курятина може опинитися у продажу в магазинах регіону", - йдеться в повідомленні.

Сальмонельозом називають інфекційне захворювання. Воно викликане бактеріями Salmonella Enteritidis.

Після того, як людина заразиться зальмонельозом, у нього виникає ураження травної системи. З'являються симптоми у вигляді діареї, інтоксикації організму, настає зневоднення. Температура тіла підвищується, у людини починається блювота.

Даний стан у людини може спровокувати появу сепсису і абсцесу внутрішніх органів.

Перераховані вище симптоми проявляються в середньому від 6 до 72 годин після зараження.

Раніше Hyser писав про те, що експерти назвали продукти, від яких організм старіє

Також Hyser повідомляв, що в Україні різко подорожчає улюблене м'ясо-названа причина.

Нагадаємо, що названі продукти, які більше за інших викликають залежність.